Mr. & Mrs. Jones apareix a l’escena musical catalana amb el seu primer treball discogràfic en català que porta per títol “Ni quinze dies”. Dotze peces enregistrades durant la primavera de 2014 als estudis Musiclan (Avinyonet de Puigventós).

Mr & Mrs Jones és un duet format per dos músics i cantants, Marta de Paco i Keco Pujol, que escriuen i canten cançons en català com un mitjà per a compartir experiències i emocions amb el seu públic. Un estil fresc, fonamentalment acústic, orgànic, que es nodreix de gèneres diversos com el pop, el folk americà, el soul i peces de caire mediterrani.

Darrere d’ells s’acumulen 20 anys de trajectòria professional: com a autors de teatre musical, fent doblatge de cinema musical, acompanyant altres artistes o composant música per a espectacles i publicitat. Ara, el repte és començar de nou, apostar per la música inèdita i expressar tot allò que fa temps volien compartir amb el seu públic.

Mr & Mrs Jones aposten per l’autenticitat a l’escenari, un directe amanit d’entrega absoluta amb el públic, puresa, calidesa, interacció i sintonia. Dues veus de qualitat, que defensen un ventall de cançons esculpides a cop d’emoció. Mr & Mrs Jones, música i veus ben treballades, amb afecte pel seu públic.

Mr. & Mrs. Jones